10-03-2016 23:59

MOTOSİKLET FEDERASYONUNDAN PLAKET

Türkiye Motosiklet Federasyonu ( TMF) tarafından Düzce'deki motosiklet faaliyetlerine desteklerinden ötürü Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e plaket takdim edildi. TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke Başkan Mehmet Keleş’i makamında ziyaret ederek plaketi verdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Düzce’de motosiklet etkinlikleri için yeni projeler hazırlanıyor. Başkan Mehmet Keleş ile TMF arasında bu konuda görüşmeler devam ediyor. Plaket takdimi sırasında makamda bulunan Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ile de konu hakkında istişare yapıldı.