10-03-2016 23:59

YAĞMUR SUYU HATTLARINA İLAVE YAPILACAK

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Düzce merkezde bulunan muhtelif mahallelerde yapılacak yağmur suyu inşaatı için ihale düzenliyor. Katılımcılar ihaleye ilişkin detaylı bilgilere EKAP’dan ulaşabilecek.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü toplam 32 bin 579 metre uzunluğunda ve Aziziye, Kiremitocağı, Beyciler, Cumhuriyet, Dereli Tütüncü, Fevzi Çakmak, Karaca, Uzun Mustafa, Kültür Mahalleleri ile D-100 Yan Yolların muhtelif yerlerinde yapılması planlanan yağmur suyu inşaatına ilişkin ihale düzenledi. 28 Mart tarihinde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü hizmet binasında yapılacak ihale ile Düzce Merkez ilçesi genelinde yağmur suyu hatları yenilenecek.