17-03-2016 23:59

BİRİNCİ LİG YOL AYIRIMI

Türkiye Voleybol 2. Lig’de birinci lige yükselme maçları yapılıyor.

Türkiye Voleybol 2. Lig’de birinci lige yükselme maçları yapılıyor. Ligin A ve B gruplarında ilk 4 içinde yer alan takımlar yarı final karşılaşmaları yapacak. Düzce Belediyespor Voleybol takımı yarı finalde üç maç yapacak.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı birinci lige yükselmek için play-off mücadelesinde ikinci grup içinde yer alıyor. Grupta, Düzce Belediyespor, Afyon Belediyespor, Payas Belediyespor ve Trabzonspor bulunuyor. Düzce Belediyespor play-off karşılaşmalarında 17 Mart tarihinde ilk maçını Afyon Belediyespor ile oynayacak. Maç Ankara’da saat 18,00’de başlayacak. Diğer maçlar ise şu şekilde: 18 Mart Düzce Belediyespor- Trabzonspor, 19 Mart tarihinde ise saat 19,00’da Düzce Belediyespor Payas Belediyespor.