25-03-2016 23:59

TEKNOPARK TOPLANTISI YAPILDI

Kurumsal olarak Düzce Belediyesi'nin de yönetim kurulunda yer aldığı Teknopark toplantısı, kurumun toplantı salonunda yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan’ın da katıldığı toplantıda bir önceki döneme ilişkin çalışmaları değerlendirildi.

Düzce Teknopark Yönetim Kurulu toplantısı Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın ve üyelerinin katılımı ile yapıldı. Her ay düzenli olarak yapılan toplantıda bir dönem önceki çalışmalar değerlendirildi ve gündem maddeleri görüşüldü.