HABERLER
28-03-2016 23:59

"SALDIRILAR ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Şıralık'ta kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğrayarak darp edilen CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek saldırıyı yapanları şiddetle kınadı.

Düzce Belediye  Başkanı Mehmet Keleş Şıralık'ta kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğrayarak darp edilen CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek saldırıyı yapanları şiddetle kınadı.

Başkan Keleş bu tür davranışların demokratik bir hukuk devletinde asla olmaması gerektiğini belirterek şöyle dedi: "farklı siyasi görüşlere mensup olsak da insani değerler ve Türkiyemiz'in geleceği için siyasi arenada birlikte çalıştığımız CHP Düzce İl Başkanı Sayın Zekeriya Tozan'a büyük geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Kendisine yapılan ve demokratik hukuk devletinde asla gerekçesi gösterilemeyecek bu davranışı şiddetle kınıyorum. Siyaseten farklı görüşlere sahip olmak insani değerlerimizin, görevlerimizin asla önüne geçmemelidir. Farklı görüş ve fikirlerin özgürce ifade edildiği ülkemizde böylesine çirkin davranışlar sergileyenler tutumlarından utanmalıdır. Bir kez daha Sayın Tozan'a geçmiş olsun diyor, böyle utanç manzaralarının tekrarlanmamasını temenni ediyorum.”