11-05-2016 23:59

“DÜZCE TANITIM GÜNLERİ” BAŞLIYOR

12-15 Mayıs tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecek “Düzce Tanıtım Günleri” açılış töreni ile başlıyor.

Düzce’nin ulusal ve uluslar arası tanıtımını sağlamak amacıyla AKM’de düzenlenecek “Düzce Tanıtım Günleri” ilk günü açılış töreni ile başlıyor. Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi başta olmak üzere Düzce Üniversitesi ile ilgili il müdürlüklerinin de katkıda bulunduğu tanıtım günleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. Düzce’nin Türkiye ve Dünya tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte stant hazırlanması ve reklam çalışmaları ile ilgilenen Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan tanıtım günlerinin amacı hakkında bilgiler verdi. Açıklamada proje hakkında şu görüşlere yer verildi “ Düzce’nin ulusal ve uluslar arası platforma tanıtımını yapmak, ilin tarihi, kültürel ve turizm potansiyellerinin yanı sıra sanayi ve tarım ürünlerinin tanıtılarak markalaşmasının sağlanması, yeni pazarlara ulaşmasını sağlayarak ekonomik ve ticari kapasitesinin artırılması, Düzceliler arasında tanışma, kaynaşma ve dayanışma ruhunun geliştirilmesidir.”

AKM’deki “Düzce Tanıtım Günleri” 12 Mayıs tarihinde saat 12:30’da yapılacak törenle ziyaretçilerine kapılarını açıyor.