16-05-2016 23:59

ENGELLİLERE PİKNİK KEYFİ

Düzce Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Engelliler etkinlikleri kapsamında bir grup engelli vatandaş için piknik düzenlenecek.

Düzce  Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Engelliler etkinlikleri kapsamında bir grup engelli vatandaş için piknik düzenlenecek.

Samandere şelalesinde  gerçekleştirilecek olan pikniğe yaklaşık 750 kişiden oluşan engelli ve aileleri katılacak. Evlerinden özel araçlarla alınarak piknik alanına getirilecek engelliler, burada düzenlenen piknikte gönüllerince eğlenme imkânı bulacak. Çeşitli yiyecek ve içeceklerin ikram edileceği programda engeliler daha sonra araçlarla evlerine teslim edilecek.

Piknik organizasyonu özellikle zihinsel ve fiziksel engellilerin sosyal hayatın içinde daha fazla yer alabilmeleri ve motivasyonlarının arttırılması amacıyla yapılacak.