20-05-2016 23:59

FENER ALAYINDA MEHTER RÜZGARI

Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen “Fener Alayı”nda Mehter rüzgarı esti.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen alayın büyük bir kısmını gençler oluşturdu. Akşam saatlerinde düzenlenen yürüyüşe katılan gençler ellerinde aldıkları meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu. Dev bir Türk Bayrağı ile İstanbul Caddesi üzerinde yürüyen alayın en önünde ise Düzce Belediyesi Mehter Takımı yer aldı. Gençlerin coşkusuna coşku katan mehter takımı marşları ile büyük beğeni topladı.

Düzce Belediyesi önünden başlayan yürüyüş Anıtpark’da sona ererken alaydaki kalabalık takdir topladı.