07-01-2020 23:59

KANALİZASYON EKİBİ SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR

Düzce Belediyesi alt yapı çalışmalarına yağmur çamur demeden sürdürüyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı saha ekipleri su arızalarına hızla müdahale ediyor.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı saha ekibi vidanjör ile vatandaşlardan gelen ve ekipler tarafından tespit edilen alt yapı arızalarına zaman kaybetmeden müdahale ediyor. Hava şartlarına bağlı olmaksızın çalışan ekipler, yağmur hatlarında meydana gelen tıkanıklıklara ve su birikintilerine müdahale ederken aynı zamanda su kesintilerine neden olan içme suyu hatlarında da onarım çalışması yürütüyor. Birden fazla ekipler sahada tespit ve onarım yapan personeller vatandaşlara, alt yapı sistemlerinde yaşanan herhangi aksama durumlarında 153 Beyaz Masa ile irtibata geçmeleri tavsiyesinde bulundu.