23-05-2016 23:59

KARMA SERGİ AÇILDI

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yıl sonu sergisi açıldı.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yıl sonu sergisi açıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kursların ilk aşamada ‘karma sergisi’ açıldı. Daha sonra ise Resim sergisinin açılışı yapılacak.

Düzce Belediyesi Ogün Danış salonundaki serginin açılışını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptı. Başkan Mehmet Keleş açılış konuşmasında ‘el emeği göz nuru’ ile yapılan ürünler için kursiyerlere teşekkür etti ve özetle şu görüşlere yer verdi “ Düzce Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme Kursları 10’uncu yılında 10 ayrı branşta yaklaşık 500 kişinin müracaatı ile derslerine başladı. Yaklaşık 200 kişinin belge almaya hak kazandığı kurslarda Aşçılık, Pastacılık, Mefruşat, İğne Oyası, Nikah Şekeri ve Süslemesi, Keçe Aksesuarları, Telkari, Takı Tasarım ve Çini gibi alanlarda eğitimler verildi. Çini branşında verilen eğitim kapsamında kursiyerlerin tasarım ve çalışmaları önce Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen “Düzce Tanıtım Günleri”nde beğeniye sunuldu. Şimdi de Düzcelilerin beğenisine sunuluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ Karma Sergi 26 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek. 27 Mayıs tarihinde de Resim sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.