07-06-2016 23:59

HALK OTOBÜSÜ VE İTFAİYE ARACI

Günün son açılışı belediye meydanında gerçekleştirildi. Düzce-Muncurlu hattında çalışacak olan yeni otobüsler ile itfaiyeye alınan tam donanımlı yeni bir aracın teslim töreni yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş burada yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Düzce sınırlarının genişlemesi ile birlikte ulaşım hizmetlerinde yeni hatlar oluşturduk. Şu anda belediye sınırları içinde 27 hatta 90 araç hizmet veriyor. Ayrıca 3 adet 20 metrelik körüklü otobüs seferlerdedir. Böylelikle 93 araç seferde bulunuyor. Şimdi bunlara 11 otobüs daha ilave ediyoruz. Bunlardan 5’i 12 metrelik gazlı otobüs, 6’sı 8 metrelik otobüslerdir.  Yeni otobüsler ulaşım ağı içine aldığımız Düzce Muncurlu hattında kullanılacaktır.  İtfaiyeye yeni aldığım tam donanımlı araç ile itfaiye araç filosunu daha da zenginleştirdik.  Tam donamlı itfaiye aracı yangın ve kurtarma faaliyetlerinde kullanılacak.” Açılışların tamamına katılan ve konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, hizmeti geçenleri kutladı ve ‘ Düzce’nin gelişmesi adına yapılan her hizmet önemlidir. Bu hizmetlerden Düzceliler yararlanacak’ dedi.