10-06-2016 23:59

İTFAİYE DAHA DONANIMLI OLDU

Düzce Belediyesi, daha iyi hizmet sunabilmek için araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Düzce  Belediyesi, daha iyi hizmet sunabilmek için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak, olası yangınları ve kazaları en az zararla atlatabilmek adına belediyenin araç filosuna bir itfaiye aracı daha kazandırdı.

Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri, araç filosu ile yangın ve kazaların yanı sıra su altı ve üstü arama kurtarma faaliyetlerini de yürütüyor. Öncelikli görevi yangınlara müdahale ve kurtarma çalışmaları olan Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri, Mayıs içerisinde, toplam 132 yangın ve 37 trafik kazasına müdahale etti. Bir ay içindeki tüm olaylarda 28 kişiye acil müdahale ve sevk yapıldı.