HABERLER
11-07-2016 23:59

BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ

BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ

Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı.

Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı.  Başkan Keleş, Düzceli hemşehrilerinin Ramazan Bayramı´nı kutladı.

Ramazan  Bayramı´nın birinci gününde gerçekleşen Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü başta olmak üzere Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan , Ayşe Keşir ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Başkan Keleş, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerifi uğurladık. Oruçlarımızı tuttuk, sahurumuzu yaptık. Rahmet ve bereket ayını doya doya yaşadık. Bu güzel günde burada olan herkese öncelikle teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Ak Parti İl  Başkanlığının organize etmiş olduğu bayramlaşma törenine de katılan Mehmet Keleş, Törende Düzce Belediyesinin yatırımları ile projelerini dile getirdi.  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği bayramlaşma Programı dahilinde Düzce’deki esnafı ziyaret ederek devam etti. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Protokol üyeleri, sokaktan geçen vatandaşların da sorunlarını dinledi, bayramlarını kutlayıp iyi dileklerini iletti.