03-08-2016 23:59

ATIK PİL TOPLAMA NOKTALARI OLUŞTURULDU

Düzce Belediyesi tarafından, şehir merkezinde atık pil toplama kutuları yerleştirildi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasındaki atık pillerin toplanması, eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında, İlimiz sınırları içerisindeki (tüm ilçeler, beldeler, ve köyler dahil) bulunan tüm ilköğretim okulları, ortaöğretim okulları, liseler, işyerleri, sanayi kuruluşları ve şehir merkezinde atık pil toplama noktaları oluşturuldu.

Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde 6 noktada bulunan atık pil toplama kutuları yenilendi ve belediye meydanı, Gaziantep caddesi , Atatürk bulvarı, Bolu caddesi, İstanbul caddesi ve Mimar Sinan Caddesinde montajı yapıldı.