04-08-2016 23:59

7 ADET T PLAKA İÇİN İHALE YAPILACAK

Düzce Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 7 adet T plaka için ihale yapılacak. 16 Ağustos tarihinde yapılacak ihaleye katılmak isteyenler ihale tarihine kadar gerekli evraklarla Düzce Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecek.

Düzce Belediyesi tarafından satışı yapılacak 7 adet T plaka için 16 Ağustos Salı günü saat 16:00’da Düzce Belediyesi Encümen Toplantı salonunda ihale yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler ilanda belirtilen belgelerle ihale tarihine kadar Düzce Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne başvurabilecekler. 1.635,00 TL geçici teminat bedeli belirlenen ve 54.500,00 TL (KDV hariç) muhammen bedelli ihale kapsamında 7 adet T plaka sahiplerini bulacak.