HABERLER
08-08-2016 23:59

BASKETBOLDA İYİ ŞEYLER OLUYOR

BASKETBOLDA İYİ ŞEYLER OLUYOR

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, Düzce Belediyespor Basketbol takımının Federasyon tarafından birinci lige alınmasına ilişkin görüşlerini açıklarken ‘ Bu tercih tesadüf değildir.

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, Düzce Belediyespor Basketbol takımının Federasyon tarafından birinci lige alınmasına ilişkin görüşlerini açıklarken ‘ Bu tercih tesadüf değildir. Federasyonun Düzce Belediyespor’u tercih etmesi, basketbol alt yapımız, kız basket takımın başarısı, spora yapılan yatırımlar nedeniyle olmuştur’ dedi.

  Düzce Belediyespor’un geçen sezonlarda mücadele ettiği liglerdeki performansını da hatırlatan Hatun Albayrak Şengüloğlu bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Basketbol takımımız ligde hem spor açısından iyi performans göstermiştir hem de centilmenlik örneği göstermiştir. Bunun dışında A takımın yanı sıra erkek ve kız basketbol takımlarımız da başarılı sonuçlar elde etmiştir. Ayrıca spora ciddi yatırımlar yapıyoruz. Tüm bunlar Düzce Belediyespor’u öne çıkarmaktadır’ . Birinci lig için hazırlıklara başladıklarını da sözlerine ekleyen Hatun Albayrak Şengüloğlu ‘ Birinci lig zorlu bir ligdir. Güçlü takımlar bulunuyor. Bunun için iyi bir teknik kadro ile takım oluşturmamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Ayrıca önümüzdeki günlerde Basketbol sporu için sürpriz bir gelişme de olabilir’ dedi.