11-08-2016 23:59

BAŞKAN: ŞEHİRDE BELLİ BİR STANDART OLUŞTURUYORUZ

Düzce ÖNCÜ televizyonunda Erol Tayhan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Günlük’ programında belediye hizmetlerine ilişkin gelişmeleri dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ‘ Şehirde düzenli gelişmenin sağlanması için belli bir standart oluşturmaya çalışıyoruz’ dedi.

Düzce’nin gelişen bir kent olduğuna dikkat çeken Başkan Mehmet Keleş, katıldığı programda şu görüşlere yer verdi “  Düzce şehrimizi büyüttük. Başkanlık dönemimden itibaren Düzce’yi 12 kat büyüttük. Bu şu anlama gelir; Düzce’de bir önceki dönemde 27 mahalle bulunuyordu, bugün 65 mahalle var. Mücavir alanlarımızla birlikte neredeyse 100 mahalleye ulaşıyoruz.’ Şehirdeki büyümenin planlı olarak yapıldığına dikkat çeken Başkan Mehmet Keleş ‘ Şehir gelişirken bunu imar planı esaslarına göre yapıyoruz. Türkiye’de yerleşik anlayış vardı; alt yapıyı öncelik görmeyen bir büyüme yapıldı. Düzce’de ise planlı bir kent oluşuyor. Planlı yapılaşıyor. Bütün caddeler, adalar birbirine dik, paralel oluşuyor. Çevre yollarını buna göre açıyoruz. Ben göreve geldiğimden beri Düzce’de belli bir standart oluşturmaya çalışıyorum. Aynılık olsun. Kaldırımlar, yollar, binaların belli bir standardı olmalıdır’ dedi. Başkan Mehmet Keleş daha sonra da hayata geçirilen ve planlanan projeleri anlattı.