15-08-2016 23:59

BASIN YAYIN BİRİMİNDE DÜĞÜN HEYECANI

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi çalışanlarından Didem Akpınar ile Mustafa Özdemir dünya evine girdi.

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi çalışanlarımızdan Didem Akpınar, Mustafa Özdemir ile hayatını birleştirdi. Heyecanlı bir hazırlık sürecinin ardından Beyköy Turkuaz Sosyal Tesislerinde düzenlenen düğün törenine davetliler yoğun ilgi gösterdi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in nikahını kıydığı çiftin şahitliğini Düzce Valisi Ali Fidan ile gelin ve damadın arkadaşları yaptı. Nikah sonrası ilk dansını eden çift sevdikleriyle birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Bizler de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi çalışanları olarak Didem-Mustafa Özdemir çiftine bir ömür mutluluklar diliyoruz.