22-01-2020 23:59

SERGİ AÇILIŞINI BAŞKAN ÖZLÜ YAPTI

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yükümlü ve yakınlarının aldıkları eğitimle el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı serginin açılışını yaptı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü; Denetim Serbestlik Müdürlüğü, Düzce Ticaret Borsası, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan "Hayatı İşliyoruz" ve "İşleyen Eller Gülen Yüzler" ve "Işığını Yansıt" adlı projeler kapsamında mesleki eğitim alan yükümlü ve yakınlarının eserlerinin yer aldığı serginin açılışını yaptı. Kültür Merkezinde düzenlenen sergi açılışına Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Baro Başkanı Azade Ay ve davetliler katıldı. Serginin kurdelesini kesen Vali Dağlı ve Başkan Özlü, yükümlü ve yakınlarının el emeği ürünlerini büyük bir ilgiyle inceledi. Sergi hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Dr. Faruk Özlü "Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen Hayatı İşliyoruz, Işığını Yansıt ve İşleyen Eller Gülen Yüzler projelerinin sergi açılışını gerçekleştirdik. Burada sergilenen her bir el emeği büyük bir özenle yapılmış, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.