HABERLER
05-09-2016 23:59

AK PARTİ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Düzce Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Düzce Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

AK Parti Düzce Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Düzce Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. 15 Temmuz Darbe Girişiminin gündemini oluşturduğu toplantıya Düzce Belediyesi’ni temsilen Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli ve Başkan Yardımcısı Murat Caymaz katıldı.

Toplantıya Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Ak parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanları, İl ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı Hikmet keskin yaptı. Keskin 15 Temmuz darbe girişimini konuştu, hainlerin son çırpınışları ile halkı galeyana getirmeye çalıştıklarını belirtti. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında askerlerin karşısına dikilen kadınları andı, kahraman kadınların isimlerini saydı.

Kamuda başörtü istemiyoruz tepkileri ile ilgili konuşan Keşir, darbe girişiminde en ön sırada yer alan kadınların yarısından fazlasının başörtülü olduğunu belirterek, o tepkiyi gösterenlerin bu kadınlara özür borçlu olduğunu söyledi. Keşir, başkanı olduğu Aile Bütünlüğü ve Boşanmaların Araştırılması Komisyonunun çalışmalarını anlatırken, yeni bir görevlendirme daha verildiğini bildirdi. Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan yardımcılığı görevine getirildiğini söyledi.