HABERLER
09-09-2016 23:59

KONURALP MARKA EKİBİNİN SOSYAL İLİŞKİLERİ

KONURALP MARKA EKİBİNİN SOSYAL İLİŞKİLERİ

Bir süre önce hayata geçirilen “Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” ekibi, projenin sosyal ilişkiler kapsamında çeşitli kurumlara ziyaretlerine başladılar.

Bir süre önce hayata geçirilen “Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” ekibi, projenin sosyal ilişkiler kapsamında çeşitli kurumlara ziyaretlerine başladılar. İl içi ziyaretlerini tamamlayan Marka ekibi il dışı ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Marka ekibi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi “ Konuralp Marka Ekibi’nin il dışı ziyaretlerin ilki Kocaeli’nde bulunan iki güzide kurumda gerçekleşmiştir. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ekip halinde ziyaret edilmiştir. MARKA ziyaretinde ekibi ilgi ile karşılayan kurum çalışanları ve Sayın Genel Sekreter Mustafa AYHAN’a “Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” Danışmanı Emine YÜKSEL ve Konuralp Turizm Marka ekibi proje sunumu gerçekleştirmiştir. İlgi ile karşılanan sunum sonrasında Konuralp teki girişimci kadınlarımıza KOSGEB aracılığı ile girişimcilik eğitimleri arkasından bölgede hediyelik ürün üretim ve satışı ile ilgili atölyelerin kurulmasının desteklenmesi ve bir danışman tahsisi sözü alınmıştır. MARKA olarak gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten yetkililer, bundan sonra da Konuralp’e teknik desteklerini sürdüreceklerini ifade etmişlerdir. Konuralp Marka Ekibi,“Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi”ne MARKA olarak sağladıkları kaynak için teşekkür edip, ziyaretin anısına sundukları hediye sonrası Sayın Genel Sekreter Mustafa AYHAN ile hatıra fotoğrafı da çekilmiştir. Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Taner AKSOY da ziyarette ekibe ve projeye inandıklarını bölgenin turizm açısından kıymetli olduğunu ve yerel halkın sahiplenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek her zaman yanınızdayız ifadesi ekibi ziyadesi ile motive etmiştir. KonuralpTurizm Marka Ekibi kendilerine günün  ve konuralp’in anısına bölgeye has hediyelerini takdim etmişlerdir.”