19-09-2016 23:59

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILDI

Düzce Belediyesi bayramlaşma töreni kültür merkezinde yapıldı. Törende konuşmalar ağırlıklı olarak birlik beraberlik, konuları işlendi.

Düzce Belediyesi Kültür merkezinde yapılan törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri , Protokol Üyeleri ve Davetliler katıldı.

Törende konuşma yapan Başkan Keleş şu görüşlere yer verdi: “ Şüphesiz bayramlar, birlik ve beraberliğin en çok söz edildiği günlerdir. Aslında bu başarının arkasında birlik ve beraberlik hikayesi yatmaktadır. Terör örgütünden tutunda bütün nifak tohumu eken mihrakların tamamı en ağır senaryolarını icraya koydular ama başaramadılar. Başaramayacaklar da. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir şekilde bozmaya güçleri yetmeyecek.”