11-10-2016 23:59

DÜZCE HEYETİ ANKARA’DA

Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclis üyeleri ile Düzce Belediye Meclis üyeleri AK Parti grup toplantısını izlediler. Heyet grup toplantısı sonrasında da bir dizi ziyarette bulundu.

Düzce heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı. Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclis üyeleri ile Düzce Belediye Meclis üyelerinden bir grup Ankara’da önce AK Partinin grup toplantısına katıldılar. Ardından da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Heyet Başbakan Binali Yıldırım ile de bir görüşme yaptı.