18-10-2016 23:59

İYİ BİR GELİŞME İVMESİ YAKALANDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısında, belediyenin son dönem icraatlarını anlattı. Başkan Mehmet Keleş, Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü’nün Bakan olmasına vurgu yaparak ‘ Düzce sayın Bakanımızla iyi bir gelişme ivmesi yakaladı’ dedi.

Parti il binasında yapılan Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve belde başkanları, İGM ve Belediye Meclis Grup Başkan Vekilleri,  İGM Başkanı Dursun Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Danışma Meclisi’nde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, partideki birlik ve beraberliğin hizmetlere olumlu yansıdığını belirtti ve şu görüşlere yer verdi “ Düzce’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Bakanımız sayın Faruk Özlü ile birlikte de iyi bir ivme yakalandı, yatırımlar birbiri ardında hayata geçiriliyor ya da çözülme süreci içine girdi. Ankara’da periyotik olarak istişare toplantıları gerçekleştiriliyor. Bu ortam sorunların tespiti ve çözümü için iyi bir koordinasyona fırsat oluşturuyor. Merkezi ve yerel yönetimlerle işbirliği ve güçbirliğini sağlıyor’ Başkan Mehmet Keleş, konuşmasında belediye olarak gerçekleştirdiği icraatlar konusunda kurul üyelerine bilgi verdi.