21-10-2016 23:59

AHLAK ANLAYIŞLARI KONUŞULACAK

Toplantılar iki gün sürecek

Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi,  Düzce Müftülüğü ve İslami İlimler ve Araştırma Vakfı işbirliği ile Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Salonu ve Düzce Müftülüğü Konferans Salonu’nda ‘Son Dönem Osmanlı Mütefekkirleri ve Ahlak Anlayışları’ konulu iki gün süreli tartışmalı ilmi toplantı düzenlendi.

22-23 Ekim tarihlerinde programlanan etkinlikte 6 oturum gerçekleştirilecek ve tebliğler sunulacak. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi, İslami İlimler Araştırma Vakfı Başkanı  ikinci Başkanı Prof. Dr. Salih Tuğ’un oturum başkanlığı yapacağı toplantıların birinci gününde protokol konuşmaları yapılacak. Oturumların 22 Ekim tarihli programı Düzce Üniversitesinde, 23 Ekim tarihli programı ise Düzce Müftülüğünde gerçekleştirilecek. Toplantıların tertip komiteleri şu isimlerden oluştu; Prof. Dr. Ali ÖZEK, Prof. Dr. Salih  TUĞ , Prof. Dr. Bedrettin ÇETİNER, Prof. Dr. Mahmut KAYA, Mehdi SUNGUR, Sabri ÖZPALA, Ahmet YILDIZ.

Oturumların birinci gününde protokol konuşmaları yapılacak. Oturum Başkan: Prof. Dr. Salih TUĞ (Marmara Ü.İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi İslami İlimler Araştırma Vakfı(İSAV) II. Başkanı Protokol konuşmaları Prof. Dr. Mehmet Faruk BAYRAKTAR (Organizatör), Düzce Ü. İlahiyat Fakültesi Kurucu Dekanı, Selami EMEN (Düzce İl Müftüsü), Prof. Dr. Ali ÖZEK İslami İlimler Vakfı (İSAV) Başkanı, Murat YİĞİT (Düzce Milli Eğitim Müdürü), Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR (Düzce Üniversitesi Rektörü), Murat Caymaz (Düzce Belediye Başkan Yardımcısı), Zülkif DAĞLI (Düzce Valisi)