25-10-2016 23:59

MAMUŞA’DA DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ

Düzce Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde Mamuşa'da Demokrasi Yürüyüşü düzenlendi.

Kosova'nın güneyindeki Mamuşa'da, 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla "Milli irade için demokrasi yürüyüşü" düzenlendi.

Kosova'daki tek Türk belediyesi Mamuşa'da gerçekleştirilen "Milli irade için demokrasi yürüyüşü"ne, Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Türkiye Cumhuriyeti Piriştine Büyük elçisi Kıvılcım Kılıç, Düzce Belediyesi Başkan yardımcısı Mesude Özcan,Düzce Belediye Başkan ikinci vekili Gönül Asuk ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş, Düzce Belediye Meclis üyeleri, Düzce Belediyesi mehter takımı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Seyit Aydın, AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Yunus Emre Kosova Müdürü Dr. Mehmet Ülker, İHH Başkan Yardımcısı Osman Atalay, Türk Temsil Heyet Başkanı Albay Cem Şen, Keçiören Belediyesi Dışilişkiler Müdürü Mustafa Araç, TİKA Kosova koordinatörü Özay Gözütok, Eğitim Müşaviri Şaban Cengiz, Diyanet İşleri Kosova sorumlusu İdriz Keskin, Çanakkale Ak Parti İl Genel Başkanı Ömer Şahin, Tarihçi Yazar Ahmet UsluHüseyin Karagül, TMBH Başkanı Erdoğan Saraç , İlyas Uka, Mamuşa Dernek Başkanları, Mamuşa Belediye Meclis Başkanı, Mamuşa Belediye Meclis üyeleri’nin yanı sıra Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de eşlik etti.

Düzce Belediyesi Mehter Takımının eşliğinde gerçekleştirilen "Milli irade için demokrasi yürüyüşü"nde Mehter takımı’nın  seslendirdiği marşlara halkın ilgisi büyük oldu.