14-11-2016 23:59

EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ

Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından Antalya’da düzenlenen “Yerel Yönetimler Semineri” programı muhtarlık işlemlerinin bağlı olduğu Düzce Belediyesi birim müdürlerinin de katıldığı son oturumuyla sona erdi.

Düzce Belediye Başkanı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Keleş, Düzce’nin merkeze bağlı mahalle muhtarları ile birlikte Antalya’da düzenlenen “Yerel Yönetimler Semineri” programına katılmıştı. Yerel yönetimde önemli bir role sahip olan muhtarların ihtiyaçların doğru tespiti çözümü konularında seminerlere katıldığı toplantılarda katılımcılar sertifikalarını Başkan Mehmet Keleş’in elinden aldı.

Aynı eğitim programına Düzce Belediyesi Birim Müdürlerinin de katılmasını sağlayan Başkan Keleş, yaptığı açıklamada yerel yönetimlerde hizmetlerin devamı ve talep ve şikayetlerin değerlendirilmesinde belediye ile muhtarların koordinasyonuna dikkat çekerek “birim müdürlerimiz işleyişin ilk halkasını oluşturmaktadır. Bu anlamda muhtarlarımız vatandaşımızı dinleyerek gelip muhatabı ile konuyu çözüme kavuşturması açısından burada yerel yönetimlerde koordinasyonun önemine vurgu yaptık. Düzenlenen eğitim seminerinde belediyeler, muhtarlar ve vatandaşın aynı frekansta buluşarak sorunları en kısa sürede ve hızla çözebileceğini anlattık. Eğitim seminerlerine katılan belediyemiz müdürlerine ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.