09-01-2017 23:59

BİRİNCİ DEVRE TAMAMLANDI

Türkiye Basketbol Ligi birinci devre maçları tamamlandı.

Türkiye Basketbol Ligi birinci devre maçları tamamlandı. Düzce Belediyespor Basketbol takımı devreyi ligin 15’inci sırasında 21 puanla kapattı.

Basketbol ligi 17’inci hafta maçları ile devre arası yapıyor. Ligin son haftasında Düzce Belediyespor Basketbol takımı deplasmanda oynadığı Final Gençlikspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı. Düzce Belediyespor Basketbol takımı rakibine 96-81 yenildi. Bu sonuçla basketbol takımı ligi 15’inci sırada tamamladı. Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde de Düzce Belediyespor Kız Basketbol takımı deplasmanda Dostlukspor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı Düzce Belediyespor 84-78 mağlup tamamladı. Bu sonuçla Kız Basketbol takımı ligde 14 puanla 6’ıncı sırada bulunuyor.