23-02-2017 23:59

MÜSİAD ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMEKTEDİR

Başkan Mehmet Keleş MÜSİAD'a iadeyi ziyarette bulundu

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’nin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek ‘ MÜSİAD ülkemizde iş dünyasında çok büyük bir gelişme evresi geçiren önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak büyük ve önemli görevler üstlenmektedir’ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yapan MÜSİAD Düzce Şubesine gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette önemli mesajlar verdi. MÜSİAD’in yapılan kongre ile yeni bir yönetime kavuştuğunu vurgulayan Başkan Mehmet Keleş ‘ Yeni bir ekiple yeni ve hızlı bir çalışma dönemi başlıyor. Yönetim kuruluna bu anlamda üstün başarılar diliyorum. Düzce belediyesi olarak, ilimizde ve bölgemizde MÜSİAD’ın gelişimi, büyümesi konusunda katkı vereceğimizi belirtmek isterim’ dedi. Başkanın MÜSİAD’ı ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da hazır  bulundu.