03-10-2018 23:59

YENİ DOĞAN BEBEKLERE HOŞGELDİN HEDİYESİ

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, Düzce Belediye Başkan yardımcısı  Elif Sezer Cebar ile birlikte yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ediyor.

Düzce   Belediyesi,  yeni doğan bebekleri “Yeni Doğan Hediye paketi ” ile karşılıyor. Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla Düzce   Belediyesi tarafından  “Yenidoğan Hediye Paketi” projesi kapsamında Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar yeni doğan bebek ve annelerini ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif  Sezer Cebar, “ Yeni bebeği olan aileleri ziyaret edip onların mutluluklarını paylaşıyoruz. Kendilerine çeşitli hediyeler verip, bebeğiyle ilgili olarak  “ömrü uzun, bahtı açık olsun” dileğinde bulunarak  tebrik ediyoruz. Ailelerimizin de uygulamayla bu ziyaretlerimizden oldukça  memnun kaldığına  tanıklık etmemiz ise  bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.