HABERLER
28-08-2024 14:08

SPOR MAHALLEMDE ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR



Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ‘Spor ve Sporcu şehri Düzce’ projesi çatısı altında 63 mahalleyi kapsayacak şekilde planlanan ‘Spor Mahallemde’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her akşam farklı mahallelerde gerçekleştirilen organizasyonların son durağı Yeni ve Fatih Mahalleleri oldu.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve çocuklar ile gençlerin sporla buluşturulmasını hedefleyen ‘Spor Mahallemde’ etkinlikleri her akşam bir mahallede gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Tüm mahalle sakinlerinin katılımına açık olan etkinliklerin son durağı Yeni Mahalle ve Fatih Mahallesine ortak şekilde yapıldı. Etkinlikler çerçevesinde, Yeni Mahalle ilkokulu bahçesinde kurulan spor alanı mahalleli genç ve çocuklarla dolarken, minikler Çocuk Üniversitesi tarafından köpük tabak boyama etkinlikleri ve oyunlar oynadı.

Gençlerin voleybol başta olmak üzere alanda kurulan sportif etkinliklere katılım sağladığı program da ailelerde keyifli ve mutlu yüzlerle çocukları izledi.  Futboldan voleybola, satrançtan bocceye, Play Station oyunlarından birbirinden farklı aktivitelerin yer aldığı etkinlikler bu akşam Hamidiye Mahallesi Modern Pazaryerinde düzenlenecek.