HABERLER
28-08-2024 13:56

ŞEHİR MERKEZİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA

 

Düzce Belediyesi şehir merkezinde ihtiyaç duyulan noktalarda üst yapı yatırımlarına devam ediyor. Aynı anda beş mahallede bulunan ekipler kaldırım, kilit parke, reglaj gibi üst yapı düzenlemesi ile temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi, üst yapı düzenleme çalışmalarına hız verdi. Yoğun bir yaz sezonu geçiren Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin belli noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonuna yaklaşırken acil ihtiyaç duyulan noktalarda plan oluşturan ekipler aynı anda beş mahallede çalışma yürüttü. Akpınar Mahallesi’nde kaldırıma beton dökme işlemi yapan ekipler, araç ve yaya trafiğinin düzenli şekilde işlemesi için ihtiyaç olan noktalarda yatırımlara devam edecek. Ayrıca kaldırım çalışmaları yine Uzunmustafa mahallesinde de vatandaşların talepleri doğrultusunda sürdürülecek.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Gazhane Caddesi’nin Asar Deresi hizasında bulunan kısmında araçlar için tehlike oluşturan çukurları ortadan kaldırarak yama çalışması yaptı. Esentepe mahallesinde kilitparke tamiratı yapan ekipler, Derelitütüncü mahallesinde yeni açılan yollar üzerinde reglaj çalışmalarını da tamamladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise ana arterler üzerinde temizlik çalışmalarını Darıcı mahallesinde sürdürdü. Belirlenen çalışma takvimi kapsamında merkezdeki ana arterler üzerinde temizlik çalışmaları devam edecek.