HABERLER
03-07-2024 19:58

DÜZCELİLER MİLLİ COŞKUYA ORTAK OLDU

 

 Düzce Belediyesi, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile oynadığı karşılaşmayı Düzcelilerle buluşturdu. Millet Bahçesi ve Yeşil Vadi’de kurulan dev ekranlarla milli maç heyecanını yaşayan Düzceliler, milli takımın çeyrek finale yükselmesini coşkulu şekilde kutladı.

 

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubundan çıkarak son 16 turuna kalan A Milli Futbol Takımımız, Avusturya Milli Takımı ile Leipzig kentine karşı karşıya gelirken, Düzce Belediyesi de milli takımın bu heyecan dolu mücadelesini Millet Bahçesi ve Yeşil Vadi’de kurduğu dev ekranlarda yayınladı.

Zorlu geçen karşılaşmada Avusturya’yı Merih Demiral’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Milli Takımımızın galibiyeti sonrasında Millet Bahçesi ve Yeşil Vadi’yi kırmızı beyaza boyayan Düzceliler büyük coşku yaşadı.

 

Ay yıldızlı ekibimizin çeyrek finalde 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile karşılaşacağı müsabaka da yine Düzce Belediyesi tarafından kurulacak dev ekranlarda Düzcelileri bir araya getirecek.