05-12-2023 17:10

ARALIK AYI MECLİS İLK TOPLANTISI YAPILDI

Düzce Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında toplandı. Toplantıda 24 gündem maddesi görüşülerek komisyonlara havale edildi.

Düzce Belediyesi Aralık ayı meclis toplantıları başladı. Başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında toplanan meclis, ek maddelerin de eklenmesiyle 24 gündem maddesini görüştü.

Toplantında ilk olarak görüşülen ek ödenek konulması, Düzce Ulaşım Hizmetleri A.Ş.’nin sermaye artırımı, kamu ve özel bankalardan kredi veya teminat makbuzu alınmasına dair yetki verilmesi, Ayşe Taş Sanat Akademisi ücret belirlenmesi, Düzce Belediyesi Servis Araçları hizmet yönetmeliği maddeleri oylanarak komisyonlara havale edildi.

Ardından görüşülen imar maddeleri de imar komisyonuna havale edilirken, ikinci toplantının 7 Aralık Perşembe günü saat 18.00’da yapılmasına karar verilerek toplantı sonlandırıldı.