04-12-2023 14:47

GENÇLİK VE SPOR’A YÖNELİK PROJELER KONUŞULDU

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 35 bin öğrencisi bulunan Düzce Üniversitesinin 25 öğrenci topluluğu ile bir araya geldi. Görüşmede, 2024 yılında hayata geçirilecek çalışma ve projeler masaya yatırıldı.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, şehrin tüm genç paydaşları ile buluşarak, yapılacak çalışmalar üzerinde istişareler geliştirmeye devam ediyor.

Erguvan Sosyal Tesislerinde Düzce Üniversitesinde bulunan 25 öğrenci topluluğu üyeleri ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi ve birim personelleri, ilk olarak öğrencilerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Düzce geneli başta olmak üzere, 35 bin öğrencinin eğitim gördüğü üniversiteye yönelik proje, etkinlik ve faaliyetlerin masaya yatırıldığı görüşmede 2024 yılında gerçekleştirilmesi planlanan tüm çalışmalara dair görüş alışverişinde bulunuldu.