HABERLER
27-11-2023 16:22

DÜZCE BELEDİYESİNDEN FIRTINA SEFERBERLİĞİ

Düzce Belediyesi, meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından hafta sonu meydana gelen fırtınadan ötürü yaşanan olumsuzluklara teyakkuz halinde tüm birimleriyle müdahale ederek sosyal hayatın etkilenmemesini sağladı.

Düzce Belediyesi, hafta sonu yaşanan fırtına sebebiyle kent genelinde yaşanan olumsuzluklara hızlı
şekilde müdahale ederek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından tüm birimleriyle teyakkuz haline geçen Düzce Belediyesi, bu doğrultuda şehrin tamamında etkili olan fırtınadan kaynaklı olaylara müdahale etmek için bekleyişe geçti.

Hava durumunun kötüleşmesi ve fırtınanın saatte 80 kilometreye ulaşmasıyla bazı mahallelerde ağaç devrildi. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen İtfaiye Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet, Fevziçakmak, Çamköy, Koçyazı, Esentepe, Çay, Uzunmustafa, Darıcı, Nusrettin, Kültür Mahallelerinde devrilen ağaçların kaldırılmasını sağladı.

Aydınpınar Yolu, Alay Komutanlığı bölgesinde de yıkılan ağaçların kaldırılmasının yanı sıra tehlike arz eden ağaçların budanması işlemlerini organize şekilde gerçekleştiren ekipler, olası sorunların da ortadan kaldırılmasına ön ayak oldu.