HABERLER
23-11-2023 17:01

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özlü mesajında, “Milletlerin kaderini belirleyen eğitim; modern, müreffeh ve güçlü ülkelerin en önemli değerlerinin başında gelmektedir. Eğitimin önceliği ise öğretmenlerdir” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 24 Kasım’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği gün olduğunu ve Öğretmenler Günü olarak kutlandığını ifade ederek kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özlü, mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Milletlerin kaderini belirleyen eğitim; modern, müreffeh ve güçlü ülkelerin en önemli değerlerinin başında gelmektedir. Eğitimin önceliği ise öğretmenlerdir. İyi yetişmiş bir öğretmen, her şart ve durum altında bir sınıfı, bir okulu hatta bir bölgeyi değiştirebilecek güce ve geleceğine yön verecek birikime haizdir. Fedakârlık ve özveri anlayışı içerisinde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bilim ve teknoloji ışığında geleceğe hazırlayan, milli ve manevi değerlerimizin eşsiz zenginlikleriyle donatarak dürüst bir insan ve vatandaş olmayı öğreten, ülkemizin geleceğinden sorumlu bireyler olarak yetişmesini sağlayan her bir öğretmenimiz baş tacımızdır.

Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bir mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizi, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün nezdinde saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günlerini canı yürekten kutluyorum.”