HABERLER
25-05-2023 10:38

EKİN UZUNLAR’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Düzce Belediyesi Gençlik Konseri’nde bu akşam Karadeniz müziğinin güçlü sesi Ekin Uzunlar Düzcelilerle buluştu. Muhteşem performansı ile göz dolduran sanatçı en güzel şarkılarını hayranları için seslendirdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün söz verdiği konserlerin ilki; daha önce ertelenen Ekin Uzunlar konseri bu akşam Anıtpark’ta düzenlendi. Konsere AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü  de katılarak gençlerin eğlencesine ortak oldu. DJ Uğur'un performansı ile başlayan organizasyonda Ekin Uzunlar'dan önce mikrofonu alan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, konseri izlemek için alanı dolduranlara hoşgeldiniz diyerek gençlerin taleplerini karşılamak üzere çalışmalarının süreceğini dile getirdi. Gecede gençlere hitap eden Başkan Özlü de konser ve festivallerin devam edeceğini belirterek alanı dolduran Düzcelileri Ekin Uzunlar ile başbaşa bıraktı.

SOSYAL MEDYA AKIMININ REKORUNU FARUK ÖZLÜ KIRDI

Konserin ilk dakikalarında sanatçının sahneye devat etmesi üzerine izleyicilerin karşısına çıkan Başkan Özlü ve ünlü sanatçı Ekin Uzunlar, sürpriz yaparak sosyal medyada son günlerde etkili olan akımı rekor izleyicilerin eşliğinde yaptı. Flaşlar eşliğinde yapılan akımda konseri izlemeye gelen gençlerin performansı ise renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Kemençe performansı eşliğinde en güzel şarkılarını Düzceliler için seslendiren Ekin Uzunlar, Düzce’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Hayranlarının büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan ünlü sanatçı yeniden Düzce’ye gelmek üzere söz vererek konserini tamamladı.