HABERLER
18-05-2023 11:36

BAŞKAN ÖZLÜ 17 BİN METREKARE ALANI DÜZCELİLERİN HİZMETİNE SUNDU

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Camiikebir Mahallesi’nde bulunan Eski Film Platosu alanı için talimat verdiği 23 Nisan Parkı’nda çalışmalar sona yaklaştı. Toplamda 17 bin metrekare alanı kapsayan sosyal yaşam projesi günler sonra Düzcelileri ağırlayacak.

Düzce  Belediyesi, şehir merkezinde sosyal yaşam  ve yeşil alanlarını artırmaya devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü önderliğinde önce Millet Bahçesi’ni Düzcelilere kazandıran Düzce Belediyesi ekipleri şimdi de 23 Nisan Parkı’nda hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 17 bin metrekarelik alanı kapsayan ve uydu fotoğraflarından görünen 23 Nisan Parkı’nda son çalışmalarla birlikte kameriyeler, yürüyüş alanları, oyun gruplarının montajı yapılıyor. 350 metrekare yürüyüş alanı, 2 bin 500 metrekare oyun gruplarının yer alacağı park Düzceliler’in yeni sosyal yaşam alanı olacak.

YÜRÜYÜŞ ALANLARI DAYANIKLILIĞI İLE BİLİNEN KİREMİT TOZUNDAN

Özellikle vatandaşların akşam yürüyüşlerini yapabileceği geniş alanların yer alacağı parkta pratik uygulaması, uygun fiyatı ve dayanıklı olması nedeniyle kiremit tozu ile yürüyüş alanları yapılacak. Daha çok spor alanlarında kullanılan malzeme doğru yöntemlerle uygulandığında uzun yıllar ilk günkü kalitesini koruyacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını hızla yürüttüğü alan, oyun gruplarının montajının tamamlanması, dekoratif ışıklandırma elemanlarının yerleştirilmesi, çimlendirme ve ağaçlandırma işleminin de tamamlanması ile fiilen kullanıma açılacak.