15-05-2023 12:34

ENGELLİ ANNELERİNE ‘ANNELER GÜNÜ’ KAHVALTISI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Anneler Günü Kahvaltı Programı”na katılan engelli birey annelerini yalnız bırakmadı. Hem Engelliler Haftası hem de Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyonda Başkan Özlü anneliğin tek başına bir fedakarlık örneği olduğunu, engelli annelerinin bu fedakarlığı kat kat daha fazla sergilediğini ifade etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği Anneler Günü kahvaltısında engelli bireylerin anneleri ile bir araya geldi. Masaları tek tek dolaşarak annelerle sohbet eden Başkan Özlü, annelik vasfının tarihi olmaz bir sevgi ve fedakarlık göstergesi olduğunu belirterek “annelik bizim için en kutsal sıfatlardan biridir. Annelerin hakkı ödenmez. Ancak engelli yavrusu olan anneler fedakarlık konusunda kat kat daha fazla övgüyü ve saygıyı hak ederler. Hayatlarının merkezine evlatlarını koyan annelerimizi bu güzel organizasyon vesilesi ile kutluyorum. Sizlere ve evlatlarınıza sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum” dedi.