12-05-2023 16:44

SOSYAL İŞLER ÖNEMLİ GÜNÜ UNUTMADI

Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla Düzce’de yaşayan depremzede Türkan Bülbül ve Şehit Jandarma Er Mustafa Kuru’nun annesi Fatma Kuru’yu ziyaret etti.
Düzce Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ev ziyaretleri planlanarak ilk olarak deprem bölgesinden Düzce’ye gelen Bülbül ailesinin kapısı çalındı. Kahramanmaraş Elbistan’dan Düzce’ye gelen depremzede Türkan Bülbül ve kızı Hamide Bülbül’ün Anneler Günü’nü çiçek ve hediye ile kutlayan ekipler, Düzce Belediyesi’nden istekleri olup olmadığını da sormayı ihmal etmedi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Daha sonra Düzceli Şehit Jandarma Er Mustafa Kuru’nun annesi Fatma Kuru ve babası Saadettin Kuru’yu evlerinde ziyaret eden Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, duygusal anlar yaşadı. Ziyarette şehit ailesine Düzce Belediyesi’nden istekleri olup olmadığını soran ekipler, Anneler Günü’nü kutlayarak çiçek ve küçük hediyeler takdim etti.