08-05-2023 17:44

ÇOCUKLARI DİLENDİREN KADINI ZABITA YAKALADI

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde düzenli olarak yürüttüğü denetimler kapsamında 4 erkek çocuğunu dilendiren kadını suçüstü yakaladı. Çocuklarla birlikte Zabıta karakoluna götürülen kadına Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapıldı.

Düzce’ye şehir dışından gelerek dilencilik yapanlar Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yakın markajında. Şehir merkezinde denetim yapan ekipler, yapılan araştırmada Kandıra’dan geldiği belirlenen bir kadın ve 4 çocuğu dilencilik yaparken yakaladı. Üstlerinden çıkan bir miktar paraya el konulurken kadına Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı. Duygu ve din istismarına izin verilmeyeceğini belirten Zabıta ekipleri, denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.