HABERLER
05-05-2023 15:22

DÜNYA ŞAMPİYONASI SEÇMELERİ ETAP YARIŞLARI MELEN ÇAYI’NDA YAPILACAK

 

Türkiye Rafting Şampiyonası’nın 1. Ayak yarışları Dünya Şampiyonası seçmelerine Düzce ev sahipliği yapacak. Melen Çayı’nda 245 sporcunun mücadele edeceği yarışlar dün akşam düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı.

Düzce doğa sporlarının merkezi haline gelmeye devam ediyor. Türkiye’de sayılı rafting parkurları arasında yer alan Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü Melen Çayı önemli bir yarışa ev sahipliği yapıyor. Türkiye Rafting Şampiyonası 1. Ayak yarışları ve Dünya Şampiyonası seçmelerinin yapılacağı organizasyon kapsamında 45 takım, 245 sporcu, 45 antrenör, 15 teknik görevli ve 20 hakem Düzce’ye geldi. Kano Federasyonu, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile spor kulüplerinin katkılarıyla düzenlenen organizasyon dün akşam düzenlenen kortej yürüyüşü ile resmen başladı.

DJ PERFORMANSI İLE GECE DEVAM ETTİ

Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası önünden mehter eşliğinde kortej yürüyüşüne başlayan sporcular hem kulüplerini tanıttılar hem de şehir merkezini yakında görme fırsatı buldular. Anıtpark’ta sona eren yürüyüşün ardından açılış konuşmalarının yapılması sonrası gençler DJ Uğur’un performansıyla eğlenceli anlar yaşadı. Kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı yarışlar 5-6 Mayıs tarihlerinde Dokuzdeğirmen Köyü Rafting alanında yapılacak.