HABERLER
05-05-2023 15:17

BAŞKAN ÖZLÜ DÜZCE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mesaisini proje gezileri ve vatandaş ziyaretine ayırmaya devam ediyor. İstanbul Caddesi’nden Mehmet Akif Caddesine, Spor Sokak’tan Atatürk Bulvarı’na kadar şehir merkezinde faaliyet gösteren her esnafın kapısını çalan Başkan Özlü, her bir Düzceli’ye “belediyeden, benden bir isteğiniz var mı” sorusunu yöneltti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 7 gün 24 saat mesai anlayışının tamamını sokağa yansıtmaya devam ediyor. Her gün Düzce’nin sokaklarında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özlü, bir yandan yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor bir yandan da vatandaşların belediyeden beklentilerini birinci ağızdan öğreniyor. Geçtiğimiz hafta boyunca gündüz İstanbul Caddesi, Spor Sokak, Atatürk Bulvarı, Bolu Caddesi, Mehmet Akif Caddesi, Gaziantep Caddesi ve Eski Akçakoca Caddesi başta olmak üzere şehir merkezindeki esnafları dükkanlarında ziyaret eden Başkan Özlü, elini sıktığı her Düzceli’ye önce hal hatır sordu ardından “Ben Belediye Başkanı Faruk Özlü. Benden, belediyemizden bir isteğiniz var mı?” sorusunu sordu.

“BU BELEDİYE SİZİN İÇİN VAR, SİZİN İÇİN ÇALIŞIYOR, ÇALIŞACAK”

Esnafların taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Özlü, gereken her şeyin imkanlar dahilinde yapılacağının sözünü verdi. Bazı esnafların Başkan Özlü’ye teşekkür ederek “bugüne kadar Düzce’ye bu kadar hizmet eden bir kişi görmedik. Sizin bize değil, bizim size ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. Hafta sonu mesaisini de Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi’nde geçiren Başkan Özlü sokak müziği yapan gençlere eşlik ederek sohbet etmeyi ihmal etmedi. Esnaf ve vatandaşlar ile yaptığı görüşmelerden söz ederek “İlk günden bu yana Düzce bizim evimiz dedik. İlk günden bu yana vatandaşımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize danışarak bizden beklentilerine göre adım atmak için uğraşıyoruz. Belediye vatandaşı için var, buradaki çalışma arkadaşlarımız ben de dahil sizin için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Yapmak istediğimiz çok şey var. Düzce yakaladığı gelişme ivmesi ile çok daha farklı bir çehre kazanacak, bunu hemşehrilerimizle hep birlikte yapacağız” ifadelerini kulandı.

GECEMİZ DÜZCE, GÜNÜMÜZ DÜZCE

Gece saatlerinde kafeteryalarda oturan gençlere sürpriz yapan Başkan Özlü, yaz döneminin yaklaşması ile gençler için planlanan çalışmaların da müjdesini verdi. 81 Dünya Düzce Günleri ile Gençlik Festivali etkinlik ve konserleri için sosyal medyadan alınacak önerilerin önemli olduğunu söyleyen Başkan Özlü “akşam saatlerimizi gençlerimize ayırdık. Onlara çağrım; bizi sosyal medyadan takip edin, sıkı takip eden kazanıyor. Önümüzde dolu dolu yaşayacağımız bir yaz dönemi var. Düzce kültür ve sanat etkinliklerine doyacak. 81 Dünya Düzce Günleri ve Gençlik Festivali bunlardan birkaçı. Gençlerimiz Düzce’de etkinliklerin hızına yetişemeyecek. Bu iddiamızı çok yakında duyuracağımız birbirinden farklı çalışmalarla kanıtlayacağız” dedi.