HABERLER
03-05-2023 15:23

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ilk oturumu meclis başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi. 19 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 2020 yılında evinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden MHP’li meclis üyesi Kemal Günaydın’da unutulmadı.

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ilki 19 gündem maddesinin görüşülmesi ile başladı. Meclis başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleşen toplantı da görüşülen gündem maddeleri çeşitli komisyonlara havale edildi.

Bir önceki meclis toplantısının tutanak özetinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından MHP grubu adına söz alan grup başkanı Hakan Çetin, 2020 yılında evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden MHP’li meclis üyesi Kemal Günaydın’ı vefatının 3. Yılında andıklarını ifade ederken, mecliste grubu bulunan diğer partilerde Çetin’in sözlerini destekleyerek Günaydın’ı andı.

Daha sonra geçilen gündem maddelerinde ilk olarak üst yönetici kadroları ve birim müdürlüklerine yapılan atamalar hakkında meclis üyeleri bilgilendirildi. Ardından geçilen 2022 yılı idarenin kesin hesabı ve tarife değişikliğine dair gündem maddeleri ise meclis üyelerinin oyları ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

5 yıllık imar programı, trampa, tahsis ve imar plan değişiklikleri başta olmak üzere imar konularının da imar komisyonuna havale edilmesiyle birlikte bir sonraki toplantının 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 19.00’da yapılması kararlaştırılarak oturuma son verildi.