HABERLER
21-04-2023 01:09

BAŞKAN ÖZLÜ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Bayramlar, toplumda millet olma şuurunun şekillenerek kuvvetlendiği günlerdir” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ardından sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Bayramlar, toplumda millet olma şuurunun şekillenerek kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar, gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun her bölümüne yayıldığı önemli zamanlardır.

Ülkemizin yaşadığı zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde aşarak bir bayrama daha ulaşmış olmanın buruk da olsa sevincini yaşamaktayız. Bu vesile ile içinde bulunduğumuz sıkıntıları en kısa sürede atlatmak temennisiyle, Yüce Allah’tan bizleri bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, başta Düzceli ve kardeş şehrimiz Türkoğlu’lu hemşehrilerimiz olmak üzere Türk-İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”