HABERLER
14-04-2023 12:33

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TÜRKOĞLU’NA BAYRAM HEDİYESİ

Düzce Belediyesi Başkanı Dr. Faruk Özlü, Yüzyılın afeti olarak tabir edilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlattıkları yardım seferberliğini Ramazan ayında da sürdürdüklerini ve bayram öncesinde 2 yardım TIR’ını daha kardeş şehir Türkoğlu’na yola çıkardıklarını söyledi.

Düzce Belediyesi, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından başlattığı yardım seferberliğini Ramazan ayında da devam ettiriyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde hazırlanan 2 yardım TIR’ı daha Ramazan bayramı öncesinde kardeş şehir Türkoğlu’na yola çıktı.

2 TIR’LIK YARDIM PAKETİ YOLA ÇIKTI
“6 Şubat tarihinde Güneydoğu Anadolu bölgesinde meydana gelen depremde ciddi bir hasar meydana gelmişti” diyerek yaşananları özetleyen Başkan Özlü, “Biz bölgeyi bu süreçte iki defa ziyaret ettik. Düzce’nin kardeş şehri Türkoğlu’na o günden itibaren yardımlarda bulunuyoruz. Bugünde Kahramanmaraş ilinin Türkoğlu ilçesine 2 TIR şeklinde bayram öncesi bir yardım paketi gönderiyoruz. Bu yardım paketi içerisinde 2 Bin 500 adet koli var. Bin 500 civarında bayram hediyeleri var. İnşallah bayramdan önce Türkoğlu’lu kardeşlerimizi mutlu edeceğiz ve sevindireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Özlü’nün açıklamalarının ardından yardım TIR’ları Türkoğlu’na yola çıktı.