HABERLER
10-03-2023 13:47

ZABITA EKİPLERİNDEN KALDIRIM DENETİMİ

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehir merkezinin belirli noktalarında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile kaldırım parklanmalarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde yayaların can güvenliğini tehlikeye düşüren 26 araca para cezası uygulandı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, özellikle şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımlara araç çekerek işgal edenlere sürücülere geçit vermiyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde gerek kaldırım gerekse de yol işgaline karşı araç sahiplerine uyarılarda bulunurken, yayaların güvenliklerini tehlikeye düşüren araçlara ceza işleminde bulundu.

Rıhtım, Saatçigil, Aydınpınar, Mehmet Akif Caddeleri ile Rasim Betir ve Atatürk Bulvarları üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde 26 araca 11 bin TL para cezası uygulayan ekipler, denetimlerin periyotlar halinde sürdürüleceğini, bu bakımdan sürücülerin duyarlı şekilde hareket ederek kaldırımlara park etmemelerini istediklerini bildirdi.