HABERLER
08-03-2023 17:51

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özlü kadınların, doğumdan ölüme yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırdığını kaydetti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, her yıl 8 Mart tarihinde kutlanan Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, kadınların toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisi olduğunu dile getiren Başkan Özlü, Düzce Belediyesi bünyesinde çalışan kadın personellerin verdiği önemli katkılarla birlikte geleceğin Düzce’sinin inşasına yönelik önemli adımlar attıklarını belirtti.

Türk kadınının cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte, toplumsal yaşamda da yerini aldığına dikkati çeken Başkan Özlü, Düzce Belediyesi olarak kadınların toplumdaki yerini sağlamlaştırmak adına yaptıkları çalışmaları bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceklerini söyledi.

Başkan Dr. Faruk Özlü, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;
“Onlar, doğumdan ölüme yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren annemiz, kardeşimiz, eşimiz, bizim kadınlarımız.  Bugünün yılın 1 günüyle sınırlandırılmaması vesilesi ile kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmadıkları bir gelecek dileklerimi paylaşıyor, başta Düzce Belediyesinin vefakar ve fedakar kadın çalışanları olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”