HABERLER
08-03-2023 13:03

DEPREMZEDE KADINLARIN 8 MART’I KUTLANDI

Düzce Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kahramanmaraş depreminden etkilenerek Düzce’ye gelen depremzede kadınları ziyaret etti. Ziyarette Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman hem hatırlarını sordu hem de Kadınlar Günü vesilesiyle çiçek verdi.


Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde evleri zarar gören ve Düzce’ye gelerek burada yaşamaya başlayan afetzedeleri yalnız bırakmıyor. Depremzedeler için her fırsatta konakladıkları adreslerde ziyaretlerini sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ile birlikte depremzede kadınlarla buluştu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen ziyaretlerde depremzede kadınları aileleri ile ziyaret eden Kocaman, kadınların yeniden bir hayat inşa etmede önemli yeri olduğunu belirterek “8 mart aslında sadece bir semboldür. Kadınlar yaşamımızda çok önemli bir yere sahiptir. Aileyi bir arada tutar, umudun simgesidir. Büyük acılar yaşadılar, bunu biz de en derinden hissettik. Ziyaretlerimiz bir nebze de olsa onların acılarını paylaşmak amacı taşımaktadır. Yeni kurdukları hayatta her şey gönüllerince olsun. Tüm hemcinslerimi 8 Mart dolayısıyla tebrik ediyorum” dedi.


“MİSAFİRLERİMİZİN  BEKLENTİLERİ TEMİNATIMIZ ALTINDA”
Depremzedelerin konakladığı Zahid’ül Kevseri Kız Öğrenci Yurdu’ndaki kadınlara da çiçek veren Kocaman afetzedelerin misafirliği ve ihtiyaçlarının karşılandığını aktararak “Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’nün selamları ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ziyareti dolayısıyla buradayız. Acılarını hafifletmek, yaralarını sarmak, ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak için ekiplerimiz çalışıyor. Misafirlerimizin her türlü ihtiyacı kurumumuzun teminatı altındadır. Yeni bir hayata başlamaları için elimizden gelen her imkanı kullanıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.